Arati Zavrel

Arati betekent licht brengen in de duisternis en dat spreekt me aan want vanuit het donker worden wij geboren en realiseren we gaandeweg dat we puur licht zijn.

Als we echt durven voelen vanuit onze diepste kern en nieuwsgierig zijn over wat we daar tegenkomen, dan val je van de ene in de andere verrassing en worden wij steeds lichter en lichter in ons en om ons heen. Samen dit ontdekken en ervaren is mijn drijfveer op dit moment.


Jarco Zavrel

Ik studeerde HBO Bedrijfskader, Nima-A en Nima-B, SRM-A en SRM-B en heb diverse andere cursussen afgerond. Ik heb een achtergrond als Marketing Communicatie adviseur aan zowel reclamebureauzijde als aan opdrachtgeverzijde. Verder heb ik veel ervaring opgedaan als Account Manager, Project Manager,MarCom Manager in Consumer Electronics, Mobile TeleCommunications en Zakelijke Dienstverlening en trainer Mentale Kracht en Hartcoherentie.

 

Op persoonlijk vlak is Bewustzijnsontwikkeling mijn grootste passie. Ik ben ingewijd en gespecialiseerd in Advaita Vedanta, Non-Dualiteit. Ik heb een NLP opleiding gevolgd aan de Mastery University van Anthony Robbins in Palm Springs, USA, een training  NLP Business Master Practitioner afgerond via De Boer Ritsema & van Eck en ben ingewijd als Reiki Master. Ik heb gedurende 1 jaar de Iyengar Yoga Lerarenopleiding gevolgd te Amsterdam. Ik heb de 1:1 provider- en groepslicentie  voor Heartmath (Biofeedback) gevolgd en ik heb de opleiding voor Neurofeedback trainer afgerond . Verder beoefen ik met regelmaat meditatie, Yoga en Fitness en geniet van lekker en gezond voedsel. 

Home
Nieuwsbrief
Trainingsaanbod
Inner Balance
Emwave2
Emwave Pro
Heartmath
Neurofeedback
Vitaliteit Tips
Quantumbewustzijn
Quantum Leap
Onderzoeksresultaten
Quantum Events
In de Media
Wie zijn wij?
Contact
Routebeschrijving

Quantum Leap | info@superbrein.nl