Online geld verdienen met LikesXL

LikesXL is op 19 oktober 2015 gestart en heeft nu meer dan 44.000 deelnemers in 170 landen.Het groeit sneller dan verwacht! Het doel van LikesXL is om het voor iedereen mogelijk temaken om met een minimale inspanning een vast maandelijkse inkomen te creëren.


Meer info: https://lxlpro.com/realpeople?u=4815078&t=WebsiteSuperbrein 

 

Het minimum wat nodig is om te starten is:

- Een account aanmaken: https://www.likesxl.com/ref4815078

- koop PR pakketten

- Bekijk 12 advertenties per dag

Iedereen kan dit! LikesXL heeft inkomsten vanuit grote adverteerders en de deelnemers. Dewinst die LikesXL maakt wordt elke 30 minuten gedeeld met de deelnemende leden. Ook ishet mogelijk om je eigen producten en diensten te promoten. Een advertentie loopt 20seconden, dus 12 advertenties bekijken neemt zo’n 5 minuten in beslag.

 

Wil jij je leven veranderen? En hoeveel is dat je waard?

Bij het maximum van 900 PR pakketten kan je al een terugkerend inkomen realiseren van +-1.500 euro per maand. Daar kun je leuke dingen mee doen! Bedenk eens wat je allemaal kuntdoen met deze aanvulling bovenop je huidige inkomen! Als student, als gepensioneerde, alswerkende parttimer of fulltimer. Iedereen kan dit doen en de extra inkomsten goed gebruiken!
Start je als student met 4 pakketten? Dan is het al mogelijk om na zo’n 8 jaar een volwaardigsalaris op te bouwen. Heb je de mogelijkheid om te starten met 40 pakketten? Dan zul je al nazo’n 3 tot 4 jaar het maximum aantal van 900 PR pakketten kunnen opbouwen. En het saldodat je in LikesXL opbouwt kan je op elk moment opnemen.LikesXL

Hoe meer deelnemers er zijn, des te meer de adverteerders betalen voor het plaatsen van hunadvertenties. Dus hoe meer winst LikesXL maakt, des te meer jouw winstuitkering ook stijgt.Een PR pakket kost 50 euro en levert 60 euro op. De winst van LikesXL bepaalt hoeveel er perhalf uur uitbetaald wordt. Hoe hoger de winst, hoe sneller jouw PR pakket 60 eurooplevert. Met de huidige winst duurt het op dit moment zo’n 150 dagen.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk?

Het is niet nodig om nieuwe deelnemers te werven maar het kan wel. En als je als tevredenklant je ervaringen met anderen deelt en ze dan ook graag willen starten, ontvang jij eencommissie over wat zij daarna uitgeven bij LikesXL, voor zolang als ze meedoen. Dezecommissie wordt uitbetaald over maximaal 5 lagen. Dus als je een ondernemend bent en dezakelijke kans hier van inziet en benut, dan is het mogelijk om afhankelijk van de inspanningener een heel ruim maandelijks terugkerend inkomen mee te realiseren.


LikesXL is duurzaam, gericht op de lange termijn, volledig legaal  en voor iedereen mogelijk.

LikesXL wordt gerund door Setimo AG, gevestigd in Liechtenstein. LikesXL heeft een  gerenomeerde trustee ingeschakeld. Deze beheert en garandeert het geld voor LikesXLen handelt de financiële transacties af.  De trustee moet aan een aantal eisen voldoenwaaronder betrouwbaarheid en geschiktheid van het bestuur voordat een vergunning wordtafgegeven. De controle hierop wordt gedaan door de Zwitserse staat. LikesXL is voordat zij alsklant is aangenomen volkomen doorgelicht door de trustee door middel van een controle opo.a. de contracten met de adverteerders, er is een toetsing gedaan op de geldende wettelijkekaders en het business model is onderzocht.


Zodra je een account heb aangemaakt bij LikesXL heb je het beheer over je eigen rekening.Op deze rekening wordt de opbrengst uitgekeerd, kan je geld storten en opnemen/latenuitbetalen. Je kan geld overmaken vanaf je bankrekening of creditcard en je kan je geld latenuitbetalen naar je bankrekening, credit card of Europacard.

 

Wat maakt LikesXL Uniek?

Er adverteren veel grote bekende internationale bedrijven op LikesXL

- 100% legaal bevonden na grondig onderzoek door de overheid. Dus geen Pyramidespel ofPonzi-schema.

Er is geen 3e partij (bijv internet banken) die de betalingen afhandelt.

-  Er zijn 5 lagen waarover commissie uitbetaald wordt

- Financieel beheer en de afhandelingen van financiële transacties worden door een trusteegedaan

- LikesXL is in Europa gevestigd en de website is beschikbaar in meerdere talen – o.a. in hetNederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Tsjechisch en Chinees

 

 

Hoe meld je je aan?

Start met LikesXL en begin over een half uur al met geld verdienen.

Aanmelden: https://www.likesxl.com/ref4815078


 

 

Meer informatie met video over LikesXL, PowerPoint presentatie en Handleiding hoe een account te openen, zie:


https://lxlpro.com/realpeople?u=4815078&t=WebsiteSuperbrein

 


 

  
Home
Nieuwsbrief
GeldverdienenLikesXL
Crowdfunding
Trainingsaanbod
Inner Balance
Emwave2
Emwave Pro
Heartmath
Neurofeedback
Vitaliteit Tips
Quantumbewustzijn
Quantum Leap
Onderzoeksresultaten
Quantum Events
In de Media
Wie zijn wij?
Contact
Routebeschrijving

Quantum Leap | info@superbrein.nl