EmWave® Pro

Prijs (incl. BTW):  € 319.00

De emWave ® Pro  is speciaal geschikt voor professionals die cliënten met stressklachten begeleiden. Oefenen deze mensen thuis met de emWave 2, dan is de data van die sessies binnen dit programma te uploaden. De emWave Pro is te beschouwen als de "server" waardoor de professional met meer cliënten kan werken.

 

  • Het is mogelijk meer gebruikers aan te maken en op te slaan (bij de emWave2 is dat slechts 1 gebruiker).
  • Het is mogelijk notities bij de sessie op te slaan.
  • De emWave Pro bevat een scherm waarop de polsslag bekeken kan worden.
  • De emWave Pro bevat een scherm waarop het powerspectrum bekeken kan worden.

 

De emWave2 software kent deze vier functies niet.
HRV en Stress

Klinisch onderzoek identificeert HRV als een van de belangrijkste indicatoren voor stress en laat een correlatie zien met een brede range van gezondheidsproblemen. Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om ermee te werken. Met de emWave Pro kunt u: 

  • zien hoe hartritmes van moment tot moment varieren
  • zien hoe gedachtes, gevoelens en emoties het hartritme beïnvloeden
  • de cliënt laten oefenen om door het sturen van zijn emoties meer effectief om te gaan met stress en zijn vitaliteit op een hoger niveau te brengen

De functies van de Pro
De emWave Pro is gemakkelijk te gebruiken omdat u verschillende schermen naast elkaar kunt oproepen en gebruiken. Ook wordt elke sessie automatisch opgeslagen.  Verder beschikt de emwave Pro over meer databases waardoor verschillende gebruikersgroepen aangemaakt kunnen worden. Het aantal gebruikers dat ingevoerd kan worden is onbeperkt. Als laatste beschikt de emWave Pro over visuele ondersteuning in de vorm van de Coherence Coach™  en de emotion Visualizer™.

De Coherence Coach is een interactief systeem waarmee u via de HeartMath‘s Quick Coherence-techniek kunt leren stress te verminderen.

De Emotion Visualizer is een grafisch beeld dat meeverandert met uw coherentieniveau. Wat we bedoelen met Emotion Visualizer is dit: terwijl u zich klaarmaakt om emotionele bedoelingen te uiten, zoals liefde, zorgzaamheid en waardering, verandert het beeld en weerspiegelt het uw emotionele coherentieniveau. De visuele effecten geven feedback, zodat u een beeld krijgt van het moment dat u uw coherentie verhoogt door de door uzelf opgewekte positieve emoties.


Dit emWave Pro Pakket bevat:

 


Bestellen? stuur een email naar: info@superbrein.nl 

Home
Nieuwsbrief
Trainingsaanbod
Inner Balance
Emwave2
Emwave Pro
Emwave Pro Plus
Heartmath
Neurofeedback
Vitaliteit Tips
Quantumbewustzijn
Quantum Leap
Onderzoeksresultaten
Quantum Events
In de Media
Wie zijn wij?
Contact
Routebeschrijving

Quantum Leap | info@superbrein.nl